Coert Buiting

Ashton Brothers

BROTHERS
za 15 jun 20:15 uur - 21:45 uur
za 15 jun
20:15 uur - 21:45 uur
  • za 15 jun
    20:15 uur - 21:45 uur
    Met pauzedrankje
    Grote Zaal | 1e & 2e rang

Met hun gloednieuwe show brengen de Ashton Brothers een ode aan elkaar. Aan de tribe die ze samen vormen en die al ruim twintig jaar de zalen in binnen- en buitenland platspeelt. De stuntmannen, evenwichtskunstenaars en muzikale multitalenten bestormen opnieuw het podium met alles wat ze hebben, dwars door de fysieke grenzen van het theater, dwars door ruimte en tijd, huid en haar, in een rechte lijn naar je hart. Met onverschrokken “visuele poëzie en absurdistisch variété” (De Telegraaf) creëren ze hun eigen universum van magie, muzikaliteit en spectaculaire, hilarische en halsbrekende toeren. ‘BROTHERS’ geeft je een verrassende kijk op de veerkracht van ons bestaan en van de planeet waarop we ronddolen. 

 

De Volksrant - "De Ashton Brothers verpakken hun boodschap in grandioos entertainment." ⭐⭐⭐⭐⭐

"Heel knap hoe milieuproblemen op een poëtische, beeldende manier een plaats krijgen, zonder moralistische tekst erbij. Het is een meesterzet om drie nieuwe leden aan de groep toe te voegen."


 
 

Rolstoelplaatsen, slecht ter been of maakt u gebruik van een rollator? Neem dan contact op met de kassa voor een gemakkelijk bereikbare stoel met beenruimte op rij 8, dit kan via kassa@indeklinker.nl of 0597-700270.