Deals in De Klinker

Lees hier alles over speciale aanbiedingen en acties die we voor je hebben geselecteerd. Word Medeklinker en profiteer van mooie voordelen. Of geniet samen met vriendinnen van een speciale ladies night met leuke extra's om er een onvergetelijke avond van te maken. 

Word vriend van het theater: word Medeklinker

Het komende seizoen hebben wij weer een aantal spectaculaire, klassieke, moderne en ontroerende voorstellingen voor je in petto.  

Als Medeklinker heb je de volgende voordelen:  

  • 4x per jaar 50% korting op een voorstelling (2 tickets). De voorstellingen maken we in de loop van het jaar bekend. Heb je al tickets? Dan mag je gratis één gast meenemen.  
  • Als eerste de seizoen brochure op de mat en voorrang in de voorverkoop (2 en 3 september)
  • Als eerste op de hoogte van bijgeboekte voorstellingen en voorrang in de verkoop 
  • Een persoonlijke uitnodiging voor de seizoenprestatie op 17 september en gratis toegang 
  • Ontvang €1,50 korting op films in De Klinker (max. 2 tickets) 

Word Medeklinker

Geniet van een hapje en een drankje voor aanvang van de voorstelling. Laat je in de watten leggen of neus rond bij een van de kraampjes. De ladies night is er om jou in de watten te leggen en een heerlijke avond uit te bezorgen!

Speciaal voor de dames: ladies specials

Tijdens een Ladies Special kun je met vriendinnen, moeders of zussen genieten van een avond vol verrassingen. Elke Ladies Special is anders. Kraampjes, een modeshow, een goodiebag of een meet en greet: alles is mogelijk. Wat er precies op het programma staat, dat maken we gaandeweg het seizoen bekend.

Ieder seizoen selecteren we een aantal voorstellingen welke op en top geschikt zijn als vriendinnenuitje. Hieronder zie je het aanbod van dit seizoen. Een uur voor aanvang van de voorstelling gaan de deuren van het theater open en ben je van harte welkom. Laat je in de watten leggen en geniet van een gezellige avond met vriendinnen en familie. 

De geplande ladies specials

Cadeaubonnen

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Geef dan een bon van De Klinker cadeau! Kies zelf het bedrag en bestel hem eenvoudig online. Je kunt ervoor kiezen om de bon(nen) per e-mail te ontvangen en zelf te printen, thuis te laten sturen per post (€ 4,- verzendkosten) of op te halen in De Klinker. We doen de bon dan in een feestelijk doosje. De bon is in te wisselen voor voorstellingen en films in De Klinker. 

Bestel hem hier!