Zakelijke evenementen

Ons prachtige moderne pand biedt volop mogelijkheden voor zowel kleine als grote evenementen. U kunt bij ons terecht voor uw zakelijk evenement, première of bijeenkomst. Zowel voor grote als kleine evenementen bent u bij ons aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat alles op uw wensen wordt aangepast, zodat het een onvergetelijke dag of avond wordt. 

 

Onze annuleringsvoorwaarden vindt u hieronder. 

Voorwaarden

Grote Zaal

Heeft u een evenement waarbij u veel mensen verwacht? Dan is onze Grote Zaal uitermate geschikt. De zaal biedt plaats aan 620 bezoekers, verdeeld in zo'n 420 zitplaatsen beneden en 200 op het balkon. Het grote podium is voorzien van alle mogelijke technische faciliteiten om voorstellingen en evenementen op professionele wijze te ondersteunen.
Het vakkundige technische personeel van De Klinker zorgt voor een vlekkeloos optreden of presentatie. Naast uitstekend geluid is licht een belangrijke factor voor de sfeer in de zaal. Onze mensen zorgen voor de juiste toon en belichting.

Daarnaast leent het toneel zich uitstekend voor sta-concerten en dansfeesten. Een unieke ervaring waarbij de bezoeker als het ware de zaal inkijkt. Met een capaciteit van ruim 450 personen dé geschikte locatie voor een fantastisch evenement.

Kleine Zaal

De Kleine Zaal van De Klinker is uitgerust met 152 zitplaatsen. De zaal kenmerkt zich door de intieme sfeer. De vlakke vloer (geen podium) betekent dat de interactie met het publiek optimaal is. Presentaties en lezingen komen in de Kleine Zaal goed tot hun recht. Evenals muzikanten of intiemere voorstellingen die niet voluit hoeven te worden versterkt. De tribune in de Kleine Zaal is inschuifbaar. Zonder de tribune is er plaats voor ca. 180 mensen. 


Bedrijfsfeest of personeelsuitje

Bedrijfsfeest 
In Cultuurhuis De Klinker bent u aan het goede adres wanneer u op zoek bent naar een inspirerende en originele avond uit met uw collega’s. Met de allure van het theater en de passie en kennis van onze medewerkers maken wij van elk bedrijfsfeest een succes. De Klinker heeft een full-service organisatie, we kunnen bijna alles voor u regelen voor feesten. U hoeft dus niet verder te zoeken naar een eventbureau, cateraar of bloemist.

Personeelsuitje 
U kunt uit het theaterprogramma een keuze maken voor een theatervoorstelling (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Wij reserveren de best beschikbare plaatsen voor u. Voorafgaand aan de voorstelling kunt u, op reservering, gezamenlijk heerlijk genieten van een buffet of koffie met iets lekkers en een gezellige nazit met drankjes en hapjes.

Dinner on Stage 
Uitgebreid dineren op het toneel van de Grote Zaal of in de Kleine Zaal, gelijktijdig proeven van een sfeervolle ambiance en uiteindelijk genieten van een theatervoorstelling of feest? In De Klinker maken wij dat voor u mogelijk. Neem contact op om alle mogelijkheden te weten te komen!

Themafeesten
Samen bedenken welk thema goed bij uw personeelsfeest past? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht u bijvoorbeeld van een casino-night, Back to the 60’s, gala, cabaret of showbizz avond.

Op maat
Elk event is uniek! Uw wensen staan daarbij centraal. 


Meer informatie? 
Neem contact op via horeca@indeklinker.nl

Zet een fantastisch evenement neer waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd.

Vergaderen in De Klinker

Op verschillende locaties in het Cultuurhuis kunt u met uw gezelschap vergaderen. Voorbeelden van deze ruimtes zijn onder andere onze theatercafés, de artiestenfoyer of een lokaal.

In The Spotlights
Helemaal uniek en bijzonder is het vergaderen in The Spotlights. Op het podium van de Grote Zaal is plaats voor ca. 150 personen. De opstelling is zoals u dat wenst; in één of in meerdere groepen. Zeker wanneer het theaterdoek wordt gesloten en de verlichting de juiste sfeer bepaalt, ontstaat een intieme situatie die het vergader-enthousiasme zeker zal aanmoedigen. Uit onderzoek is gebleken dat verandering van vergaderlocatie de tongen losmaakt en er veelal met nieuwe inspiratie wordt deelgenomen aan het groepsgesprek.

Catering
Voor, tijdens of na uw vergadering zorgt het ervaren horecapersoneel voor uw cateringwensen.

Faciliteiten

Horeca
Onze vriendelijke horecamedewerkers zorgen er mede voor dat uw event succesvol is. U overlegt samen met onze medewerkers wat uw wensen zijn. Wij maken dan alles voor u in orde.

Technische mogelijkheden
Onze technici kunnen uw evenement met hoogwaardige technische faciliteiten ondersteunen. Voor wat betreft de aankleding en presentatie van uw bijeenkomst denken wij graag met u mee. Beide theaterzalen zijn voorzien van moderne geluids-, licht- en presentatiesystemen. Alle andere ruimtes zijn te voorzien van de faciliteiten die u wenst.

Ideaal gelegen
Cultuurhuis De Klinker is ideaal gelegen in het centrum van Winschoten en is gemakkelijk en snel te bereiken vanaf de Rijksweg A7. Het treinstation van Winschoten is op ongeveer 10 minuten loopafstand. U en uw gasten kunnen de auto gratis parkeren op het parkeerterrein dat direct naast het cultuurhuis gelegen is. Vanaf de stad Groningen is Cultuurhuis De Klinker per auto binnen ca. 20 minuten te bereiken.

Parkeren
Naast Cultuurhuis De Klinker is een parkeerplaats gelegen waart u gratis kunt parkeren. Rondom De Klinker zijn ca. 300 parkeerplaatsen.

Contactformulier

Dit veld is verplicht
Het e-mailadres is niet correct