Jeugd en familie

Voor kinderen is er weer van alles te beleven in De Klinker!

We hebben ontzettend veel leuke kindervoorstellingen. Met leuke extra’s wordt de voorstelling een nóg groter feest. Wat die extra’s zijn, is elke keer verschillend. Denk aan een ballonnenclown, knutselen, schminken of een driewielerrace. Natuurlijk is Ollie, onze eigen ranja-olifant altijd aanwezig! 

Events in dit thema

 • Peppa Pig Live (2+)

  Peppa op avontuur
  za 20 apr

  Knor, knor! Wat is dat nu? Het populaire varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes komen met de spiksplinternieuwe familievoorstelling ‘Peppa Pig Live! - Peppa op Avontuur’. In deze vrolijke voorstelling beleef je samen met Peppa en haar vriendjes het allerleukste buitenavontuur! Zij bereidt zich met haar broertje George en haar vriendjes voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met volle broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn ze allemaal dolenthousiast om op pad te gaan.  
  Het wordt een geweldige dag, vol zang, dans, spelletjes, varkentjeshumor, het tikkende geluid van de regen en de mooiste modderplassen. Kom en doe mee! 


  NOTA BENE
  Kom vóór de voorstelling naar de foyer van het theater en versier jouw eigen knutselwerkje in de Peppa Pig-knutselhoek. Natuurlijk komt Peppa na de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou. 

 • Beuk! (4+)

  met Kim van Zeben & Rogier in 't Hout
  za 4 mei

  Sjef de Muis verliest zijn huis als zonder pardon zijn boom wordt omgezaagd. Hij vindt een schuilplaats onder een blokhut in het bos, maar Beuk de Houthakker is hier niet blij mee. Deze hut is van haar! Die muis moet weg, koste wat kost. Als ook Uil om de hoek komt kijken, is de chaos compleet. Beuk, Sjef en Uil raken steeds meer verstrikt in hun strijd om het bos. Maar van wie is dat bos nu eigenlijk echt? 
  De familievoorstelling ‘Beuk!’ is een fysieke rollercoaster, vol spectaculaire achtervolgingen, gevechten en komische valpartijen. Slapstick op hoog niveau, veel gooi- en smijtwerk en de dingen mógen kapot. Maar bovenal is het een ontroerend verhaal over echte vriendschap en liefde voor de natuur.  


  In de pers:

  Heerlijke, dolkomische slapstick, die de fantasie prikkelt. (…) Voor zowel kinderen als ouders is er genoeg te lachen, zonder dat het oppervlakkig wordt.” – Het Parool

  Rogier in ’t Hout en Kim van Zeben hakken, schieten, zagen, vallen, vechten en zingen voortreffelijk.” – Volkskrant ★★★★☆

  Het trio Kim van Zeben, Rogier in ’t Hout en Bram de Goeij (regie) heeft een buitengewoon enerverende, cartooneske slapstickvoorstelling gemaakt met fysieke strapatsen, grappige houten voorwerpen, een schitterende uil-pop (van Siem van Leeuwen), vrolijke geluidjes, onschuldige flauwiteiten en speciale effecten die de kinderen op de stoelen doen wippen en waar ook nog tussen de regels door iets wordt gezegd over natuurbehoud en vriendschap tussen mens en dier.” - Theaterkrant