Carla Gorter Fotografie

The Storytellers (met o.a. Syb van der Ploeg en Harry Sacksioni)

Gitaarhelden!
vr 15 nov 20:15 uur - 22:00 uur
vr 15 nov
20:15 uur - 22:00 uur
  • vr 15 nov
    20:15 uur - 22:00 uur
    Met pauzedrankje
    Grote Zaal | 1e & 2e rang

Terug van weggeweest met nu de allergrootste gitaarhelden van de wereld, met Syb van der Ploeg, Harry Sacksioni, Maarten Peters en een special guest op gitaar! Samen met o.a. multi-instrumentalist Hubert Heeringa brengen ze een bijzondere voorstelling met veel muziek en verhalen over hun gitaarhelden!

De combinatie van intieme muziek, prachtige verhalen en sfeervolle beelden is een perfecte mix, want er zijn talloze wereldberoemde gitaarhelden die de muziekwereld hebben beïnvloed en miljoenen mensen hebben geraakt met hun gitaarspel, teksten en muziek. Wie kent ze niet; de legendarische intro’s,  gitaarsolo’s en wereldhits van o.a. Eric Clapton, Keith Richards, Brian May, Mark Knopfler, Carlos Santana, David Gilmour, Neill Young, James Taylor, Paul Simon, Leonard Cohen, John Lennon, Slash, Jimmy Page, Eddie van Halen, BB King en Jimi Hendrix.

Het is geen verrassing dat hun vorige voorstelling door zowel bezoekers als theaters hoog werd gewaardeerd en zelfs ‘een pareltje’ werd genoemd. The Storytellers brengen intieme muziek, prachtige verhalen en sfeervolle beelden!

Neem voor rolstoelplaatsen contact op met de kassa via: kassa@indeklinker.nl of 0597-700270.