Het is bijna zover: je bezoek aan de muzikale verhalenavond Tot op de Bodem. In deze mail zetten we een aantal praktische zaken op een rijtje. 

Locatie en parkeren 

Tot op de bodem speelt in De Wilgenborg in Blauwestad.  Navigeer op: Elfenbank 9685, 9685 Blauwestad Of gebruik deze link naar Google Maps. 

Parkeren kan gratis op de nabijgelegen camperplaats bij het strandje van Blauwestad. De locatie staat met routepijlen bij De Wilgenborg aangegeven. 

De voorstelling 

19.30 uur: inloop in De Wilgenborg.  
20.00 uur: start voorstelling. Hierbij lopen we gezamenlijk naar de voet van de Pieter Smitbrug (150 meter). De voorstelling wordt na deze korte wandeling voortgezet in De Wilgenborg.  
22.00 uur: einde voorstelling, er is geen pauze. 

Horeca 

Voorafgaand en na afloop van de voorstelling is er ruimte om na te praten en een drankje te drinken. 
Betalen kan alleen met pin. Ook zijn er toiletten aanwezig.  

Weersomstandigheden 

We hebben de weersomstandigheden niet in de hand; trek daarom warme kleren, goed schoeisel, en eventueel bescherming tegen de regen aan. De Wilgenborg is met een tent afgedekt, dus daar zit je als publiek hoe dan ook droog. 

Noodweer of calamiteiten 

Mocht het weer dusdanig extreem zijn dat de veiligheid in gevaar komt, dan zijn we genoodzaakt de voorstelling niet door te laten gaan. Mocht dit het geval zijn, dan communiceren we dit via onze website en onze sociale kanalen om 17.00 uur op de speeldag. Indien hier geen melding van wordt gegeven, gaat de voorstelling (ook met bijvoorbeeld regen), gewoon door. 

Tickets 

Wellicht ten overvloede, maar vergeet niet je tickets mee te nemen. Deze kun je op telefoon laten zien of uitgeprint meenemen.  

Urgente vragen? 

Voor vragen in geval van nood kun je contact opnemen met: info@groningsvuur.nl 

Tot snel! 

Team Gronings Vuur. 

**

Tot op de Bodem

Tot op de Bodem is een lofzang en wake-up-call in één, met als centraal thema de toekomst van de Oldambtster Grond.

Het team van Gronings Vuur sprak een jaar lang met talloze mensen uit het Oldambt. Over hoe zij de toekomst van hun landschap zien. Wat missen zij, hoe zou het anders kunnen en wie moeten daaraan meedoen? Al deze verhalen zijn de basis van deze bijzondere muzikale verhalenavond waarbij we Tot op de Bodem gaan!

De avond start met een processie over de Pieter Smitbrug. Begeleid door het Oldambtster gelegenheidskoor en lokale dansers en blazers nemen we afscheid van het ‘oude Oldambt’. Van hoe het altijd is gegaan en van wat ons tegenhoudt om te veranderen.

Aangekomen in De Wilgenborg nemen acteurs en muzikanten je mee in een wervelende en ontroerende voorstelling waarin verschillende visies op de toekomst van het gebied de revue passeren.

Want wat een prachtplek is het Oldambt! Met z’n uitgestrekte velden, de meren om zomers in te zwemmen, de zee die onzichtbaar vlakbij is.

Hoe zorgen we voor deze plek zonder daarbij alleen te willen behouden wat niet meer werkt, maar door juist te kijken naar nieuwe mogelijkheden? Welke kansen liggen er en wie kan er meedoen? Alleen als we onze rol van doener weer in durven te nemen zorgen we samen voor een natuur-rijke toekomst voor ons Oldambt.

De uitvoeringen van Tot op de Bodem in De Wilgenborg in Blauwestad staan gepland op 6, 7, 13, 14, 20 en 21 oktober. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Lees hier meer over de overige programma-onderdelen.