Conferenties en congressen

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw conferentie, congres of symposium? Cultuurhuis De Klinker is dé locatie voor uw event. Het nieuwste theater van de provincie Groningen beschikt over twee fantastische theaterzalen. De Grote Zaal is voorzien van 644 stoelen en de Rabozaal (met een inschuifbare tribune) is voorzien van 162 stoelen.

De Grote Zaal heeft een lijsttoneel, waar events ook kunnen plaatsvinden, mochten de bezoekersaantallen lager zijn dan 200 personen.

De Rabozaal is een vlakkevloerzaal en daarom niet voorzien van een vast toneel. Dit is middels podiumdelen uiteraard te realiseren. Als de tribune is ingeschoven, is deze sfeervolle zaal in te richten als dinerzaal, popzaal, 'evenemtenhal' voor bijvoorbeeld een markt of is het geschikt voor onder meer voorstellingen, presentaties, congressen, feesten of workshops.

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die Cultuurhuis De Klinker u kan bieden? Voor al uw zakelijke vragen kunt u contact opnemen met de afdeling zakelijke verhuur, te bereiken via zakelijk@indeklinker.nl of via (0597) 700 288.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.