Ruimtes

De Klinker beschikt over meerdere ruimtes die uitermate geschikt zijn voor allerlei activiteiten, zowel groot als klein. Hierbij valt te denken aan bedrijfspresentaties, conferenties of congressen, cursussen of workshops, borrels, diners en feesten. De Klinker is hiervoor een uitstekende locatie. Tevens kunt u meerdere arrangementen bespreken voor uw aangelegenheid.

De Grote Zaal is de theaterzaal en heeft een capaciteit van 644 stoelen en is voorzien van de nieuwste technologie op audiovisueel en theater technisch gebied.

De Rabozaal is de vlakkevloerzaal en heeft een inschuifbare tribune met 162 stoelen. Als de tribune ingeschoven is, biedt deze zaal ruimte aan ca. 250-300 personen. De Rabozaal is tevens een bioscoopzaal, dus voorzien van bioscoopprojector, bioscoopscherm en een dolby surround audiosysteem.

Naast de theaterzalen heeft De Klinker meerdere ruimtes die geschikt zijn voor evenementen van kleinere aard. Voorbeelden van deze ruimtes zijn onder andere Theatercafé Koperen Kees, het leescafé, artiestenfoyer, een vergaderruimte, een dansstudio en kleedkamers & foyers behorend bij de theaterzalen.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.