Zakelijke mogelijkheden

Naast film en theater biedt Cultuurhuis De Klinker uitgebreide mogelijkheden voor zakelijk gebruik. De ruimtes zijn geschikt voor grote activiteiten zoals bedrijfspresentaties, conferenties of congressen. Maar ook voor cursussen, workshops , presentaties, bedrijfsborrels, -diners en –feesten is het cultuurhuis een uitstekende locatie.

Met twee prachtige theaterzalen, smaakvol ingerichte foyers, en diverse kunst –en muzieklokalen biedt Cultuurhuis De Klinker u en uw gasten een belevenis om nooit te vergeten.

CATERING
Uw zakelijke bijeenkomst kan van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd worden door onze eigen horeca en catering services. Wij leveren maatwerk en werken daarbij samen met gespecialiseerde leveranciers en kwaliteitsproducten. Laat Cultuurhuis De Klinker het podium zijn voor uw zakelijke evenementen en kies bijvoorbeeld voor een diner samen met uw gasten op het toneel van de Grote Zaal. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

TECHNISCHE MOGELIJKHEDEN
Onze ervaren technici kunnen uw evenement met de nieuwste technische middelen ondersteunen. Ook voor wat betreft de aankleding en presentatie van uw bijeenkomst denken wij graag met u mee.

IDEAAL GELEGEN
Cultuurhuis De Klinker is ideaal gelegen in het centrum van Winschoten en is gemakkelijk en snel te bereiken vanaf de A7. U en uw gasten kunnen de auto gratis parkeren op het parkeerterrein dat direct naast het cultuurhuis gelegen is.
 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.