Astley Baker Davies

Peppa Pig Live (2+)

Peppa op avontuur
za 20 apr 16:00 uur - 17:00 uur
za 20 apr
16:00 uur - 17:00 uur
  • za 20 apr
    16:00 uur - 17:00 uur
    Zonder pauzedrankje
    Grote Zaal | 1e & 2e rang

Knor, knor! Wat is dat nu? Het populaire varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes komen met de spiksplinternieuwe familievoorstelling ‘Peppa Pig Live! - Peppa op Avontuur’. In deze vrolijke voorstelling beleef je samen met Peppa en haar vriendjes het allerleukste buitenavontuur! Zij bereidt zich met haar broertje George en haar vriendjes voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met volle broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn ze allemaal dolenthousiast om op pad te gaan.  
Het wordt een geweldige dag, vol zang, dans, spelletjes, varkentjeshumor, het tikkende geluid van de regen en de mooiste modderplassen. Kom en doe mee! 


NOTA BENE
Kom vóór de voorstelling naar de foyer van het theater en versier jouw eigen knutselwerkje in de Peppa Pig-knutselhoek. Natuurlijk komt Peppa na de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou. 

Rolstoelplaatsen, slecht ter been of maakt u gebruik van een rollator? Neem dan contact op met de kassa voor een gemakkelijk bereikbare stoel met beenruimte op rij 8, dit kan via kassa@indeklinker.nl of 0597-700270.