Willem van Walderveen

Ladies Special: TOP Vrouwen

met Rian Gerritsen, Tanja Jess en Sandra Mattie
do 15 feb 20:15 uur - 22:00 uur
do 15 feb
20:15 uur - 22:00 uur
  • do 15 feb
    20:15 uur - 22:00 uur
    Met pauzedrankje
    Grote Zaal | 1e & 2e rang

Zijn jij en je vriendinnen toe aan een echte ladies night? Een avond vol humor, avontuur en – laten we eerlijk zijn – ook af en toe wat moodswings? Dan zit je goed bij ‘TOP Vrouwen’, een gloednieuwe vriendinnencomedy, op de planken gezet door de makers van de populaire theaterseries ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ en ‘Opvliegers’.

Drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd, Paula, Monica en Sophie, beklimmen ter ere van hun overleden vriendin Rebecca in twee dagen een berg. Al snel blijkt dat ze nogal wat issues meezeulen. Verbroken relaties, wilde seksuele avonturen – of juist het gebrek daaraan – trouwen op je vijftigste, familieverpakkingen Toblerone en natuurlijk mannen. Lukt het om het verleden een plek te geven en hun vriendschap in stand te houden? En hoe eerlijk kunnen ze eigenlijk tegen elkaar zijn?

De originele tekst voor ‘TOP Vrouwen’ (‘Step By Step’) is geschreven door de bekende Amerikaanse toneel- en filmscriptschrijver Peter Quilter. Zijn eerdere hits op West End bewijzen dat we hier te maken hebben met een meester in het creëren van verhalen die je in je hart raken en je laten lachen.

Neem voor rolstoelplaatsen contact op met de kassa via: kassa@indeklinker.nl of 0597-700270.

Willem van Walderveen