Corné van der Stelt

Joost Spijkers

SPIJKERPALEIS
vr 3 nov 20:15 uur - 21:45 uur
vr 3 nov
20:15 uur - 21:45 uur
  • vr 3 nov
    20:15 uur - 21:45 uur
    Met pauzedrankje
    Grote Zaal | 1e & 2e rang

De Groene Amsterdammer verwoordde heel goed waarom Joost Spijkers zo’n grote naam in theaterland is. “Joost is zoveel meer dan een zanger. Hij is een geweldige acteur en liedperformer: soms zacht en teder, soms bitter en hard, soms ronduit clownesk.” Met zijn voorstelling ‘SPIJKERS II’ won hij de Poelifinario 2018 voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling, opvolger ‘HOTEL SPIJKERS’ ontving een nominatie voor de Poelifinario 2022. Als klap op de vuurpijl won het nummer ‘Welkom Thuis’ de Annie MG Schmidtprijs voor het beste theaterlied van 2021.

In zijn nieuwe show ziet Joost in een doolhof van spiegels zijn geliefden: ouders, kinderen, vriend, vijand en daarmee zichzelf. De mens bestaat immers bij de gratie van degenen die hem omringen. In ‘SPIJKERPALEIS’ krijgen ze allemaal een lied. Het resultaat is een collage van warmbloedige monumentjes, bewerkingen van eeuwenoude traditionals en nieuwe liedjes, soms weemoedig, dan weer uitbundig.


De Groene Amsterdammer over ‘HOTEL SPIJKERS’:

“Spijkers is zoveel meer dan een zanger. Hij is een geweldige acteur en liedperformer: soms zacht en teder, soms bitter en hard, soms ronduit clownesk.”


Trouw ★★★★ over ‘HOTEL SPIJKERS’ ★★★★:
“Een waar visueel en theatraal spektakel.”


Het Parool over ‘HOTEL SPIJKERS’:
“Een bijna criminele overdaad aan schoonheid. Spijkers zingt het allemaal met verbluffend gemak.”

Neem voor rolstoelplaatsen contact op met de kassa via: kassa@indeklinker.nl of 0597-700270.