Amy van Leiden & Jeroen Kolkman

Van der Laan & Woe

NG
do 29 feb 20:15 uur - 21:35 uur
do 29 feb
20:15 uur - 21:35 uur
  • do 29 feb
    20:15 uur - 21:35 uur
    Met pauzedrankje
    Grote Zaal | 1e & 2e rang

Deze voorstelling is uitverkocht, twee weken voorafgaand van de voorstelling is het mogelijk om u aan te melden voor de wachtlijst. Houd de website hiervoor in de gaten!

Van der Laan en Woe maken furore met kijkcijferkanon ‘Even Tot Hier’, maar voelen zich pas écht thuis in het theater. Daar spelen Niels en Jeroen hun meest persoonlijke theatervoorstelling ooit. Althans, voor Jeroen. Wat is hij voor iemand? Wat drijft hem? Waar komt hij vandaan en waar gaat hij naar toe? Samen met Niels gaat hij op zoek naar de antwoorden op de prangende vragen van zijn bestaan. Ook in ‘NG’, de zevende theatershow van het duo, wemelt het van de grappige scènes en muzikale acts. “Vindingrijk, effectief, geraffineerd, hard en onstuitbaar geestig. Fabelachtig mooi theater”, aldus het vijf sterren uitdelende Dagblad van het Noorden.

Op 11 mei wonnen Van der Laan & Woe met hun programma 'Even tot hier' de Ere Zilveren Nipkowschijf. Lees hier verder!


In de pers:

Algemeen Dagblad ⭐⭐⭐⭐: “Televizier-Ring-winnaars Van der Laan en Woe ook in theatervoorstelling heerlijk verwarrend en vilein.”

Dagblad van het Noorden ⭐⭐⭐⭐: “Vindingrijk, effectief, geraffineerd, hard en onstuitbaar geestig. Fabelachtig mooi theater.” 

De Telegraaf ⭐⭐⭐⭐: “Heerlijk, zo’n voorstelling waar je ter plekke helemaal in mee gaat, maar na afloop alsnog aan van alles begint te twijfelen.”

 Neem voor rolstoelplaatsen contact op met de kassa via: kassa@indeklinker.nl of 0597-700270.