Kleedkamer 5

vr 19 mei 20:15 uur - 22:05 uur
vr 19 mei
20:15 uur - 22:05 uur
  • vr 19 mei
    20:15 uur - 22:05 uur
    Met pauzedrankje
    Grote Zaal | 1e & 2e rang

KLEEDKAMER 5

Voetbalverhalen van Groninger voetbalhelden in kleedkamer 5 op het podium van de Klinker.

Dick Lukkien, Joop Gall, Herman Sandman, Rooie Rinus en Pé Daalemmer, Hans Nijland, Gerard Wiekens, Bert Zuurman, Jan Veenhof en andere Groninger voetbalhelden zitten vrijdagavond 19 mei in Kleedkamer 5 op het podium van Cultuurhuis De Klinker in Winschoten.

Het wordt een avond met kleedkamerhumor van de bovenste plank met de geur van nat gras, het geluid van noppen op de kleedkamertegels, dampende douches en een sponzige gehaktbal met Groninger mosterd in de kantine.

Rooie Rinus en Pé Daalemmer

Het wordt een echt voetbalfestijn vol mooie, verrassende en soms emotionele verhalen over derby’s, rode kaarten, blessures, scheidsrechters, wereldgoals, koude douches en kleedkamers.' Tussendoor spelen Rooie Rinus en Pé Daalemmer hun (voetbal)hits.

Voetbaltempel

De Klinker verandert in een heuse voetbaltempel met bestuurskamer, kantine, keuken en kleedkamer 5. Naast de anekdotes en verhalen van voetballers, trainers en fans zorgen foto’s, filmpjes, opstellingen, uitslagen, bekers, vaantjes en shirts voor een avond vol voetbalhistorie van de Oost-Groninger velden. Ook wordt de voetbalkennis getest en is er een derde helft met bier, gehaktballen en een optreden van Kevin Paré.

De voetbalavond op vrijdag 19 mei staat onder leiding van Jan van der Meide en assistent-trainer Erik Hulsegge.

Aanvang: 20.15 uur

De entree: 15 euro (inclusief pot bier of frisje).

 

 

 

 

 

Neem voor rolstoelplaatsen contact op met de kassa via: kassa@indeklinker.nl of 0597-700270.