Frans Bauer & Sieneke

'n Avond met jou
za 28 okt 20:15 uur - 22:59 uur
za 28 okt
20:15 uur - 22:59 uur
  • za 28 okt
    20:15 uur - 22:59 uur
    Met pauzedrankje
    Grote Zaal | 1e & 2e rang

Frans & Sieneke Live in Concert wordt een twee uur durend programma vol muzikale verrassingen. De mooiste duetten worden afgewisseld met de herkenbaarheid van de grootste hits. Een unieke nieuwe voorstelling van twee absolute toppers van het Nederlandstalige populaire lied, onder begeleiding van een live-orkest.

Ze zongen samen tijdens de concertreeks 'Tour de Frans' en wisten meteen dat ze een muzikale match waren. Een match uit de, door hun beiden, veel bezongen hemel. Want laten we eerlijk zijn, je hoeft geen goot liefhebber te zijn van het populaire volkse repertoire, om te weten dat deze combinatie goud is.

De gebeden van de fans zijn gehoord, want Frans & Sieneke besloten samen acht fonkelnieuwe liedjes op te nemen. Voor deze gelegenheidssamenwerking werd Emile Hartkamp aangetrokken. Emile is onder andere mede verantwoordelijk voor de hitsuccessen van Frans Bauer en Marianne Weber; een driedubbel platina bekroonde samenwerking.

Frans & Sieneke gaan samen op reis om hun liedjes op de mooiste plekken te zingen. Van deze reis wordt een verslag gemaakt dat op TV wordt uitgezonden.
Vervolgens zetten ze de reis door langs onze prachtige theaters.

 

Speelperiode maart t/m mei 2023 en oktober t/m december 2023.

 Neem voor rolstoelplaatsen contact op met de kassa via: kassa@indeklinker.nl of 0597-700270.