Ronald Goedemondt

Met knielende knikjes
wo 17 mei 20:15 uur - 22:00 uur
wo 17 mei
20:15 uur - 22:00 uur
  • wo 17 mei
    20:15 uur - 22:00 uur
    Met pauzedrankje
    Grote Zaal | 1e & 2e rang
    uitverkocht

Er sluipen grotere thema’s het kleine wereldje van Goedemondt binnen. Dat vindt hij niet prettig. Maar ja, hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap, de toekomst en de dood? Vrij lang, zo blijkt. Er komt voorlopig nog geen einde aan het infantiele getetter en gehups van deze man. Foeteren, ageren, verdoven, verzetten en negeren. Denkt hij nou echt dat hij het daarmee gaat redden? Nee, hij denkt helemaal niet dat hij het gaat redden.

TicketMatic app

Om het bestelproces af te ronden moet u de TicketMatic app downloaden op uw mobiele telefoon. Als u op het logo hieronder klikt, komt u op de juiste pagina om de app te downloaden. Hier kunt u kiezen voor het downloaden van de app via de App Store of via de Google Play Store. U heeft de TicketMatic-app nodig om de kaarten te kunnen aanschaffen. Dit is een extra veiligheidscheck om doorverkoop van kaarten te voorkomen. Na betaling ontvangt u van ons een bevestiging. De tickets ontvangt u pas 120 minuten voor aanvang van de show. 

Ons Theatercafé is één uur voor aanvang van de voorstelling geopend. We heten u graag van harte welkom voor een drankje om de avond goed te beginnen. Ook in de pauze en na afloop van de voorstelling geniet u hier van een hapje en een drankje. Heeft u onze VIP-arrangementen al gezien? Deze zijn bij te boeken bij de voorstelling via kassa@indeklinker.nl of telefonisch via 0597-700270. Bekijk arrangementen

 Neem voor rolstoelplaatsen contact op met de kassa via: kassa@indeklinker.nl of 0597-700270.