Good Luck to You, Leo Grande

do 1 dec - za 3 dec
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Seks
  • Drugs- en/of alcoholmisbruik
€ 9,50
do 1 dec
-
za 3 dec

Nancy Stokes, een gepensioneerd lerares en weduwe, smacht naar een avontuur, een connectie en naar seks, goede seks.

Haar man Robert verzorgde voor Nancy een huis, een familie en – op het zicht – een goed leven. Maar goede seks stond niet op het menu. Wanneer Robert komt te overlijden bedenkt Nancy een plan. Ze gaat op zoek naar avontuur en naar de voldoening die ze al die jaren gemist heeft. En dat avontuur vindt ze in de vorm van een sekswerker genaamd Leo Grande. In een anonieme hotelkamer ontmoeten ze elkaar. Leo ziet er in het echt net zo uit als op zijn foto, maar Nancy had niet gerekend op goede seks én een goed gesprek. Leo heeft over alles een mening en hoewel hij niet altijd de waarheid vertelt, vindt Nancy hem leuk. En hij haar. Haar seksuele zelfverzekerdheid groeit en Nancy begint te ontspannen. Tijdens de stiekeme afspraken verschuift de machtsdynamiek en brokkelen de secuur opgebouwde façades langzaam af.


‘Good Luck to You, Leo Grande toont hoe simpel het kan zijn om een onderhoudende film te maken’… ‘Verfrissende komedie over een weduwe op zoek naar een orgasme’… ‘De dialogen tussen Nancy en Leo zijn spitsvondig en geestig, maar voelen toch natuurlijk’ (NRC ★★★★☆).

‘Emma Thompson geeft een zinderende masterclass acteren. De Britse speelt vol overgave een rigide weduwe met seks-drive’ (De Filmkrant).

Regie
Sophie Hyde
Cast
Emma Thompson, Daryl McCormac, Isabella Laughland
Speelduur
97 min
Releasedatum
do 13 okt
Jaar
2022
Land
Verenigd Koninkrijk
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Seks
  • Drugs- en/of alcoholmisbruik

  Neem voor rolstoelplaatsen contact op met de kassa via: kassa@indeklinker.nl of 0597-700270.