Foto Piek

Komt een vrouw bij de dokter

Naar de bestseller van Kluun
do 23 feb 20:15 uur - 22:30 uur
do 23 feb
20:15 uur - 22:30 uur
  • do 23 feb
    20:15 uur - 22:30 uur
    Met pauzedrankje
    Grote Zaal | 1e & 2e rang

Van de bestseller van Kluun werden 1,2 miljoen exemplaren verkocht en in 2009 verscheen de filmbewerking. Nu heeft Kluun zijn zegen gegeven voor de theaterbewerking van deze aangrijpende liefdesgeschiedenis. Bewerkt door Koen Caris, die ook de voorstelling Bonita Avenue schreef, over twee strijdlustige en imperfecte mensen wiens liefde tot het uiterste wordt getest door een vijand die ze niet kunnen verslaan.

Het gaat Stijn voor de wind, totdat liefde van zijn leven Carmen (Maartje van de Wetering) de diagnose borstkanker krijgt. Terwijl zij behandeld wordt, zoekt de overspelige Stijn een uitvlucht in het nachtleven, vrouwen en een affaire. Wat doet rouw met je? Kun je begrip opbrengen voor vreemdgaan als het helpt om overeind te blijven? En hoe houd je de moed erin als de eigen lichaam je in de steek laat? Een voorstelling over liefde, schofterigheid, schuldgevoelens, afscheid nemen en het vinden van humor als de dood steeds dichterbij komt.

Neem voor rolstoelplaatsen contact op met de kassa via: kassa@indeklinker.nl of 0597-700270.

Credits

Naar de roman van Kluun Bewerking Koen Caris Regie Ignace Cornelissen Spel Maartje van de Wetering, Xander van Vledder, Teunie de Brouwer en Marie Louise Stheins