Danny Ellinger

Ellen ten Damme

BAROCK
za 22 apr 20:15 uur - 22:10 uur
za 22 apr
20:15 uur - 22:10 uur
  • za 22 apr
    20:15 uur - 22:10 uur
    Met pauzedrankje
    Grote Zaal | 1e & 2e rang

Klatergoud en schone schijn

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof in BAROCK, een performance in het verlengde van haar succes-shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA. Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. We mogen weer en willen nóg meer en iedereen weet zich het middelpunt van zijn eigen entourage, als een rockster in Versailles. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt.

Samen met haar band nodigt Ellen ten Damme u uit om toe te treden tot haar hofhouding. Haar nieuwe show BAROCK is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend. 

Let op deze voorstelling is verplaatst van 29 april 2022 naar 22 april 2023. Kaartkopers zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

 

In de pers:

‘Barock’ is een ijzersterke show, die goed in elkaar zit en vooral heel gevarieerd is.' - Theaterparadijs

'Wat een stem heeft Ten Damme. Ze beschikt over een waanzinnige stage presence, ze is een geboren entertainer die doet wat ze wil'.  ★★★★  (Theaterparadijs)

'Onvergelijkbaar goed. Soepel, gevarieerd en verwoestend raak in het Nederlands,  Frans en Duits...het is niet zomaar een avond...." ★★★★★ (Dagblad van het Noorden)

Neem voor rolstoelplaatsen contact op met de kassa via: kassa@indeklinker.nl of 0597-700270.