Willem van Walderveen

Ladies special: Huisvrouwen bestaan niet

Met Lieneke le Roux, Rian Gerritsen en Anouk Maas
do 6 apr 20:15 uur - 21:45 uur
do 6 apr
20:15 uur - 21:45 uur
  • do 6 apr
    20:15 uur - 21:45 uur
    Met pauzedrankje
    Grote Zaal | 1e & 2e rang

Let op: in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus is de voorstelling verplaatst van 27 januari 2022 naar 6 april 2023. Tickets met daarop de datum van 27 januari blijven geldig. Kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht.

Of je nou ziek, verliefd, vrolijk of verdrietig bent, de was wacht nooit. Net als de rest van het huishouden trouwens. En dat terwijl je natuurlijk gewoon wil léven. In de herkenbare en humoristische voorstelling Huisvrouwen Bestaan Niet maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier.

Gijsje (29), wiens smetvrees symbool staat voor haar angst voor zo’n beetje het hele leven. (Mam, hoe lang gebruik jij dit doekje al?) Halfzus Marjolein (39) die alles neemt zoals het komt, ook als het niet komt. (Bij ons kakken de kinderen met een bord nasi op schoot.) En moeder Loes (59) die met haar extravagante levensstijl misschien nog wel het meest midden in het leven staat. Over een ding zijn ze het eens: Huisvrouwen Bestaan Niet (meer). Al lijkt het huishouden soms wel erg op het leven: net als je het aan de ene kant op orde hebt, is het aan de andere kant alweer een zooitje.”

'Huisvrouwen Bestaan Niet' is familie van de gelijknamige bioscoophit die de best bezochte film van het jaar was en een nominatie voor een Gouden Kalf ontving.

Neem voor rolstoelplaatsen contact op met de kassa via: kassa@indeklinker.nl of 0597-700270.

Credits

Cast: Lieneke le Roux, Rian Gerritsen en Anouk Maas Regie: Geert Lageveen en Erris van Ginkel Tekst: Sylvia Witteman, Geert Lageveen en Richard Kemper Muziek: Richard Kemper