Mark Engelen

Rundfunk

Todesangstschrei
vr 13 jan 20:15 uur - 21:30 uur
vr 13 jan
20:15 uur - 21:30 uur
  • vr 13 jan
    20:15 uur - 21:30 uur
    Met pauzedrankje
    Grote Zaal | 1e & 2e rang
  • Als eerste op de hoogte van bijgeboekte voorstellingen en voorrang in de verkoop? Word Medeklinker!

Deze voorstelling is in verband met de Coronamaatregelen verplaatst van donderdag 6 januari 2022 naar vrijdag 13 januari 2023. Kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht. Tickets met daarop de datum van 6 januari 2022 blijven geldig.

Duo Rundfunk beleefde in 2018 een droomdebuut met ‘Wachstumsschmerzen’ en ook met de opvolger houden ze je op het puntje van de stoel. Na de pijn van het opgroeien te hebben behandeld, storten de jongens zich in ‘Todesangstschrei’ op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Want meteen nadat je je door een jeugd vol dure fouten, zure nederlagen en gure afwijzingen heen hebt geworsteld en klaar bent om van het leven te genieten, ligt deze oude, smerige vriend op de loer die de rest van je leven in je nek zal hijgen. Dat wordt lachen.

Recensies

de Volkskrant ****: “Ook de tweede show van Rundfunk is een staaltje ijzersterk en spannend cabaret, in een moordend tempo.

NRC Handelsblad ****: “Treiterhumor van de bovenste plank. (…) De voorstelling is opvallend scherp gesneden, de timing is perfect, het tempo moordend, de grapdichtheid hoog.

Trouw ****: “Uiteindelijk zijn Van de Velde en Van Kalmthout toch vooral entertainers, ijzersterk in het neerzetten van komische personages en het schrijven van gelikte scènes.

Telegraaf ****: “Een aaneenschakeling van snelle sketches en terugkerende typetjes. (…) De voorstelling barst daarentegen van de geinige verrassingseffecten die voor flitsend vermaak zorgen.

Neem voor rolstoelplaatsen contact op met de kassa via: kassa@indeklinker.nl of 0597-700270.

Credits

regie: Peter van de Witte | spel: Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde