Vacature Podiumtechniek

Cultuurhuis De Klinker te Winschoten is het theater en kunstencentrum voor de cultuur en theaterbeleving, alsook muziek en danseducatie in de gemeente Oldambt en omstreken. 
Wij verzorgen jaarlijks ca. 100 professionele theatervoorstellingen met bijbehorende horeca-faciliteiten, bezoekers, vertonen films, geven wekelijks muziek- en balletles aan ca. 650 leerlingen, voorzien in de muzieklessen op 23 basisscholen en bieden faciliteiten voor de verhuur van zalen.

Per 1 september 2022 zoeken wij een Technicus met de specialisatie Toneel & Trekkenwand.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opbouwen, uitvoeren en afbreken van theatervoorstellingen, evenementen en concerten. Jouw uitdaging is om samen met jouw team ervoor te zorgen dat de bezoekers en gezelschappen een onvergetelijke avond hebben.  

Een greep uit jouw werkzaamheden:

Bediening mechanische trekkenwand (TNM).
Je bent (mede)verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de installaties en adviseert over de vernieuwing of vervanging hiervan.
Je signaleert problemen en doet voorstellen voor oplossingen.
Je hebt een adviserende taak naar collega’s, bespelers en huurders.
Je bent (mede) verantwoordelijk voor het nakomen van Arbo voorschriften en je maakt onderdeel uit van het BHV team.
Je bent (mede)verantwoordelijk voor de planning, de pre-productie en de uitvoering van voorstellingen.
Je bent onderdeel van een team van technici met wie je nauw en collegiaal samenwerkt, andere 
functies in het team zijn (specialisatie) licht en audio.
Je werkt nauw samen met de programmeur (informeren en afstemming) en de afdelingen horeca, de huismeesters en verhuur op operationeel niveau.

Dit ben jij:
Je hebt tenminste MBO werk- en denkniveau in de richting Podiumtechniek. Je bent in het bezit van een BMT Certificaat of bent bereid deze te halen. Ervaring met een trekkenwand is een pré. Daarbij heb je een basiskennis van licht, audio en video. Om deze functie goed te kunnen uitvoeren, is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt en proactief bent. Je hebt aantoonbaar voldoende relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen problemen met werken in de avonden, weekenden en op zon- en feestdagen.

Aanvullende informatie:
Het gaat hier om een fulltime functie (36 uur per week) m.i.v. 1 september 2022. We bieden arbeidsvoorwaarden en een salaris gebaseerd op de CAO Nederlandse Podia, passende bij de functie en jouw ervaring. In eerste instantie gaat het om een jaarcontract. Onze intentie is om er een functie voor onbepaalde tijd van te maken.

SOLLICITEREN
Ben jij de geschikte medewerker voor De Klinker? Voldoe je aan onze functie-eisen? Stuur dan je cv met motivatie naar: vacature@indeklinker.nl  o.v.v. vacature medewerker Podiumtechniek.

Voor inlichtingen en vragen over de functie, kunt u contact opnemen met Marco Nicolai via marconicolai@indeklinker.nl  

REAGEREN
Je kunt reageren tot en met 1 december 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.