Praktische informatie

Prijzen
Bij de entreeprijs is een pauzedrankje inbegrepen, tenzij dit anders staat vermeld. U kunt uw drankje afhalen bij onze zelfbedieningsbuffetten of bij Theatercafé Koperen Kees. De artiesten bepalen of een voorstelling een pauze bevat. Indien een voorstelling geen pauze heeft, staat uw drankje na afloop van de voorstelling voor u klaar.

Online kaartverkoop
Via www.indeklinker.nl kunt u 24 uur per dag uw kaarten bestellen. U kunt kiezen voor e-tickets of u kunt de kaarten per post ontvangen. Indien een voorstelling plaatsvindt binnen 7 dagen kunt u kiezen voor e-tickets of de kaarten op de dag van de voorstelling afhalen aan de kassa.

Kaartverkoop in het theater
De kassa van Cultuurhuis De Klinker is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 11.00 tot 16.00 uur*. Tevens kunt vanaf één uur voor aanvang van een voorstelling terecht bij de kaartverkoopbalie.

*Openingstijden kunnen tijdens het seizoen gewijzigd worden, kijk daarom ook op onze website naar de up-to-date informatie hierover.

Telefonische kaartverkoop
Theater – en bioscoopkaartjes zijn ook telefonisch te boeken op dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en zaterdag 11.00 tot 16.00 uur. En een uur voor aanvang van de voorstelling via 0597-700270. Indien er 's avonds een voorstelling is, is Cultuurhuis De Klinker voor vragen betreffende de voorstelling van de avond telefonisch bereikbaar tot aanvang van de voorstelling.

Annuleren van kaarten
Gekochte kaarten worden in principe niet teruggenomen. In bijzondere gevallen kunt u uw kaarten omruilen voor een tegoedbon. In dit geval wordt er € 2,50 per kaartje aan annuleringskosten in rekening gebracht. Deze tegoedbon is 1 jaar geldig. We ontvangen uw annulering het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk tot één dag voor de voorstelling 's middags vóór 16.00 uur.

Heeft u geen kaarten en is de voorstelling uitverkocht?
Wanneer een voorstelling uitverkocht raakt, plaatsen wij u op de wachtlijst, zonder verdere verplichting. Als er plaatsen vrijkomen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

All-in prijs
Geen onverwachte kosten in Cultuurhuis De Klinker!

De kaartprijs die is aangegeven is ook daadwerkelijk het bedrag wat u betaald. Hier komen geen administratie- of orderkosten over heen. Enkel bij het toesturen van fysieke kaarten rekenen wij €2,00 aan verzendkosten.

De verkoopprijs van onze kaarten is inclusief € 3 theatertoeslag. Deze theatertoeslag bestaat uit de orderkosten en consumptie (tenzij anders vermeld). In die gevallen dat er geen consumptie in de kaartprijs is inbegrepen zijn de orderkosten € 0,50. Bij filmvoorstellingen betaald u geen theatertoeslag.

www.indeklinker.nl
Betaalwijze: iDeal of met creditcard

Telefonisch
Kassa theater en bioscoop : 0597- 700270
Betaalwijze: uitsluitend via automatische incasso.
Het toesturen van fysieke kaarten kan tot één week voor de voorstelling. Daarna kunt u de kaarten afhalen bij de kassa.

Aan de kassa
Betaalwijze: pin of contant

Bestelformulier in de brochure
Betaalwijze: uitsluitend via automatische incasso

Garderobe
Gebruik van de garderobe is vanwege brandweervoorschriften verplicht. U kunt kiezen tussen een bewaakte of onbewaakte gaderobe. Wanneer u gebruik maakt van de bewaakte gaderobe betaalt u € 1,00.

Minder validen
Voor minder valide bezoekers is Cultuurhuis De Klinker goed toegankelijk. In beide zalen zijn een beperkt aantal plaatsen voor rolstoelgebruikers ingericht. Deze plaatsen kunt u aanvragen bij de kassa van Cultuurhuis De Klinker*. Verder zijn er aangepaste toiletten aanwezig en is er een lift waar men gebruik van kan maken.
*Let op! Rij 1 is niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Een officiële geleidehond of hulphond mag altijd naar binnen mits hij zijn hesje draagt

Slechthorenden
De Klinker beschikt over een moderne ringleiding. Als u hiervan gebruik wilt maken verzoeken wij u dit voorafgaand aan de voorstelling te melden bij de balie.

Stoelverhogers
Wanneer u met kleine kinderen een voorstelling bezoekt, dan kan uw kind gebruik maken van een stoelverhoger. De stoelverhogers kunt u verkrijgen bij de garderobe. Er is een beperkt aantal beschikbaar.

Parkeren
Cultuurhuis De Klinker is ideaal gelegen in het centrum van Winschoten en is gemakkelijk en snel bereikbaar vanaf de A7. U en uw gasten kunnen de auto gratis parkeren op het parkeerterrein dat direct naast Cultuurhuis De Klinker gelegen is.

Voorwaarden
Met uw entreekaart geeft u aan akkoord te zijn met onze leveringsvoorwaarden en huisregels en zich hieraan te houden. Fotograferen en filmen is tijdens de voorstelling niet toegestaan. Cultuurhuis De Klinker is aangesloten bij de Vereniging voor Schouwburg- en Concertgebouwdirecties en hanteert daarom de Algemene Bezoekersvoorwaarden van deze vereniging.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.