Algemene informatie Kunstencentrum

Het Kunstencentrum
Op de tweede verdieping van het Cultuurhuis bevindt zich het Kunstencentrum van De Klinker, met een schitterende balletzaal en 12 lokalen. Alle ruimten zijn voorzien van geluidwerende isolatie. Een aantal lokalen is met dubbele wanden en deuren uitgevoerd als een ‘doos in een doos’. Gitaristen, ensembles en zelfs slagwerkgroepen kunnen gelijktijdig muziek maken, zonder overlast te veroorzaken voor elkaar, de bibliotheek of de foyer van het theater!

Het Kunstencentrum is het domein van voorheen de Muziekschool Oost Groningen, die er haar muzieklessen verzorgt. Gekwalificeerde vakdocenten geven er les op allerlei instrumenten, zowel volgens de klassieke lesmethoden als met behulp van de moderne media. Je kunt er terecht voor de opleiding Harmonie/fanfare (HAFA). Er zijn groepslessen, koren, ensembles en danscursussen in allerlei stijlen, van ‘spitzen’ tot show- en tapdance, van peuterballet tot volwassenen jazzdance.
In het poplokaal kunnen bandjes oefenen, eventueel onder begeleiding van een bandcoach, voor leerlingen vanaf 7 jr. is er ‘Muziek Ontdekken’ en ‘Reizen door Blokfluitland’.
Meer weten over een bepaald instrument en/of de docent? Bekijk hun persoonlijke videofilmpjes!

Uitbreiding aanbod Kunstencentrum
Met aansprekende activiteiten, workshops, masterclasses, concerten en optredens in de theaterzaal verbreedt de muziekschool het aanbod. Maar er is meer! Het Kunstencentrum biedt ook ruimte voor workshops en cursussen op het gebied van theater, musical, fotografie. 

  • Voor het actuele aanbod van het Kunstencentrum klik op de link ‘CURSUSSEN’ op de homepage.
  • Voor inschrijving, informatie over tarieven e.d. kijk onder de aparte links op deze pagina.
  • Een vraag? Neem contact op met de administratie van het Kunstencentrum: 0597 700270 (optie 3) of mail naar kunstencentrum@indeklinker.nl
  • De administratie is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur.    


Contact:

Telefoonnummer 0597-700270
Email: kunstencentrum@indeklinker.nl
Facebook: Facebook Kunstencentrum de Klinker

 

 

 

Genres

Leeftijden

Lesdagen

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.