Lesdag
maandag
Leeftijd
kinderen, jongeren
Prijs
€ 60,00
Type les
groepsles
Genre
dans
Docent(en)
Ina Possel

Demogroep dans voor de jeugd

DEMOGROEP DANS

Wil je niet alleen in de studio bezig zijn met dans, maar ook regelmatig het podium op? Dat kan bij de Demogroep van de Afdeling Dans in het Kunstencentrum De Klinker.

De demogroep oefent danstechniek en werkt toe naar optredens en demonstraties bij voorstellingen en evenementen. Op dit moment is er een show- en demogroep voor kinderen vanaf 8 jaar. De groep wordt begeleid en getraind door dansdocente Ina Possel.

Er zijn regelmatig audities voor de demogroep. Een jury bekijkt en beoordeelt wie er geschikt is voor deelname aan de show- en demogroep. De auditie bestaat uit verschillende onderdelen: techniek, dans instuderen en improvisatie en expressie.
Ook tussen de audities door kan je worden aangenomen bij de demogroep. Mocht je interesse hebben, dan kun je je aanmelden bij Kunstencentrum de Klinker.

Als je deel wordt van een demogroep werk je behalve aan de techniek van diverse dansstijlen aan het instuderen van verschillende choreografieën voor optredens en shows. Het is de bedoeling dat je met de demogroep regelmatig gaat optreden in de regio.

Genres

Leeftijden

Lesdagen

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.